Garantie

Garantie bepalingen:

 

Wij garanderen uw set voor periode van 2 jaar voor de sets met een LiFePo4 batterij en 2 jaar voor de sets met een LiMn4O2 batterij.

Ook voor de batterij geven wij geleverd vanaf  30-10-2013 voor een periode van 2 jaar garantie. Batterijen geleverd voor deze datum 1 jaar.

Deze garantie geld voor het normale gebruik van de fiets op normale wegen zoals we deze in Nederland kennen.

Mocht er onverhoopt een onderdeel defect zijn kunt u deze na aanmelding bij ons terugsturen, u dient daar een kopie van de aankoop factuur bij te voegen. Wij zullen uw klacht snel in behandeling nemen en net zo snel afhandelen. Een retour zending zonder aankoop factuur wordt niet in behandeling genomen.

Indien u de batterij niet vertrouwd en deze terugstuurt zullen wij deze voor u testen op onze geavanceerde test bank, mocht blijken dat de batterij defect is dan wordt deze zonder problemen binnen de garantie periode vervangen, doch mocht blijken dat de batterij in orde is zullen wij u de test- en verzendkosten in rekening brengen.

Bovengenoemde als test- en verzendkosten gelden ook voor alle andere onderdelen die u retour stuurt.

Mocht u twijfelen over de montage adviseren wij u contact met ons op te nemen, zie contact op onze web site.

De door ons gegeven telefonische adviezen zijn dan gratis dus om eventuele schade te voorkomen, maak er gebruik van.

Uitsluitingen:

Normale slijtage valt niet onder de garantie.

Wat is normale slijtage: normale slijtage is als de batterij z'n max. aantal ladingen heeft gehad en als er meer als 15.000 km met de set is gereden. Kortom meetbare en zichtbare slijtage.

 

Schade als gevolg van een ongeval.

Achterlicht unit waar het handvat is gebruikt om de fiets aan op te tillen valt niet onder de garantie.

 

Het omvormertje voor de koplamp: Indien wij uw omvormertje retour krijgen en blijkt dat deze is verbrand dan heeft u deze verkeerd aangesloten of te zwaar belast en valt dus buiten de garantie.

Als blijkt dat u de handleiding niet heeft gevolgd en daardoor schade is opgetreden sluiten wij voor dat onderdeel de garantie bepalingen uit.

De batterij als hiervoor de handleiding niet is gevolgd.

Cadeaus

.

 Terug naar de home pagina