Specs automaat

Dit top display met de automatische functie bespaart u energie en bevorderd het bedieningsgemak.  

Deze automaat heeft evenals de RC400 9 standen en heeft de mogelijkheid om automatisch of met de hand te schakelen.

Een voorbeeld:

 

Stel, u bent een rit aan het rijden en u rijd in stand 8.

Zodra u de trappers stil houd of de handrem gebruikt, voor bv een bocht of een opstakel dat zich aandient, schakelt de computer terug naar een lagere stand en naar gelang de tijd u de trappers stil houd en of de handrem gebruikt blijf deze terugschakelen tot stand 2, komt u onder de 10 km/u dan schakelt de computer terug naar stand 1.

U verliest hierdoor snelheid en is het onnodig om weer in stand 8 op snelheid te komen, dit levert een onnodig stroomverlies op.

Zodra u weer gaat trappen gaat de computer in stappen automatisch weer naar de stand brengen waar u vanaf gekomen bent.

 

U bent altijd vrij om van stand te veranderen.

 

Het zou voor kunnen komen, bv het rijden in de bergen, dat u in een hogere stand wilt rijden en deze vast wilt houden, ook hieraan hebben wij gedacht door er een manual functie in te bouwen, hiermee schakelt u de automaat uit die eenvoudig in het menu kunt veranderen.

 

Deze ombouwsets zijn voorzien van de Sinus controller. De Sinus controller maakt de motoren fluister stil, zo stil dat u tijdens het fietsen goed moet luisteren om de voor ons speciaal ontwikkelde motor te horen .

 

Geschikt voor fietsen met een ROLLER- en V-BRAKE en uiteraard hoeft u bij deze combinaties ook uw handrem handels niet te vervangen.

Onderstaande sets worden geleverd met een 36 Volt 11 Ah Li-ion batterij

Verder wordt meegeleverd:

Trapsensor

Remsensor

Omvormer 6 volt voor de koplamp koplamp.

Omvormer 36 volt voor het batterij licht

Krulband en een set kabelbinders.

Kortom met deze sets kunt u op een perfecte manier uw fiets elektrisch maken door gebruikmaking van een sterke (gemiddeld) 250 Watt motor, een mooie 9 standen regeling die automatisch terug springt naar de begin stand als u stopt.