Intro De Luxe met LiMn2O4

Terug naar de Luxe set met LiMn2O4 batterij

Deze ombouwsets zijn voorzien van de Sinus controller. De Sinus controller maakt de motoren fluister stil, zo stil dat u tijdens het fietsen goed moet luisteren om de voor ons speciaal ontwikkelde motor te horen en dat voor een scherpe prijs van € 707,94 en € 659,00 afhankelijk van het display dat u kiest. De software voor de elektronica is volledig naar onze wensen aangepast waardoor de standen mooi oppakken zonder dat u het gevoel heeft dat fiets onder u vandaan getrokken wordt en voldoet perfect.

Het programmeren is eenmalig door ons uitgevoerd en heeft verder geen onderhoud nodig, ook niet als u een batterij zou wisselen.

Geschikt voor fietsen met een ROLLER- en V-BRAKE en uiteraard hoeft u bij deze combinaties ook uw handrem handels niet te vervangen.

Onderstaande sets worden geleverd met een 36 Volt 11 Ah LiMN2O4 batterij deze batterij kunt 800 keer laden dat in tegenstelling  met  LiMnO4 is 500 keer herlaadbaar ingebouwd 6 Volt achterlicht, geschakeld door de meegeleverde 6 Volt omvormer.

Kortom met deze sets kunt u op een perfecte manier uw fiets elektrisch maken door gebruikmaking van een sterke (gemiddeld) 250 Watt motor, een mooie 9 standen regeling die automatisch terug springt naar de begin stand als u stopt.